- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چند سوال از رئيس جمهور (رسول منتجب نيا )و ادامه ....
پرینتچند سوال از رئيس جمهور (رسول منتجب نيا )
یزدفردا -محمدرضا شوق الشعراء:اين مطلب به دنبال طرح برخي مباحث خرافهگرايانه در سالهاي اخير در كشور نگارش يافته و به نقد اين انديشهها پرداخته است. كه در ادامه آن با طرح چند سوال از رئيسجمهور و استمداد از علما و مراجع تقليد آفات رواج اين خرافات گوشزد شده است. بدون شك علماي بزرگوار شيعه در طول تاريخ تشيع، پاسداران حريم عقايد و احكام اسلام و مذهب شيعه بوده و در برابر هرگونه كجانديشي و كجروي به شدت مقابله كرده و در اين راه جمع زيادي از بهترين آنان به شهادت رسيدهاند.
يكي از انحرافات و كجانديشيهاي ديني، ظهور بدعت در دين و افزودن به مفاهيم و احكام اسلام و مذهب توسط شيادان و فرصتطلبان بوده است كه به حكم «اذا ظهرت البدع فللعالم ان يظهر علمه و الا فعليه لعنه الله» عالمان ديني با تمام قدرت بدعتها و نوآوريهاي غيرديني به نام دين را زدوده و دست پليد بدعتگذاران را كوتاه كردهاند. از اين رو، سلاطين، پادشاهان و قدرتهاي جهاني تاكنون نتوانستهاند ساحت مقدس اسلام، تشيع و اهل بيت عصمت و طهارت را ملكوك و مخدوش سازند. يكي از عقايد شيعه كه ميتوانست وسيله سوءاستفاده شيادان واقع شود اعتقاد به اصل مهدويت و انديشه مترقي و حركتساز انتظار فرج است كه همه طرفداران اديان آسماني به نحوي اين عقيده را داشته و در انتظار منجي عالم بشريت ميباشند. در روايات رسيده از ائمه طاهرين عليهم السلام، ضمن تاكيد فراوان بر اصل مهدويت و بشارت قطعي به ظهور حضرت ولي عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف، به منظور پيشگيري از هرگونه انحراف و سوءاستفاده افراد از اين عقيده ريشهدار، توصيههاي اكيدي به عمل آمده است، از جمله:
1- نهي از تعيين زمان ظهور آن حضرت و بيان اينكه اين امر از اسرار الهي است و كسي جز خداوند نسبت به آن آگاهي ندارد با اين عبارت كه «ما اهل بيت هرگز زمان ظهور را تعيين نخواهيم كرد» يا «دروغ ميگويند تعيينكنندگان زمان براي ظهور حضرت ! دروغ ميگويند...! دروغ ميگويند...»!
2- توصيه به تكذيب هر كسي كه ادعاي مشاهده و زيارت حضرت مهدي(عج) را بكند و او را كاذب و افترازننده معرفي كردن. ما در يادداشت قبلي برخي از روايات فوق را بهطور مستند از كتابهاي معتبر روايي نقل كرديم. نقل قولها و شايعات: از زمان روي كار آمدن آقاي احمدينژاد و دولت ايشان، در ميان خواص و اخيرا عامه مردم، يعني مردم كوچه و بازار مطالبي به نقل از رئيسجمهور و برخي معاونين و نزديكان ايشان، روي زبانها جاري است و بسياري از آن مطالب به صورت مستند و با ذكر زمان و مكان و گويندههاي آنها نقل ميشود. از باب مثال:
الف: در سال اول رياستجمهوري آقاي احمدينژاد، با دو واسطه نقل شد كه ايشان در سفر استاني به سيستان و بلوچستان و در پاسخ به اعتراض يكي از معاونين كه اعتبارات كشور محدود است و چرا اين همه وعدههاي دهها ميليارد توماني به هر شهر داده ميشود، گفته است: «نگران نباشيد دو سال ديگر امام زمان (عج) ظهور ميكند و همه مشكلات را حل ميكند.»
ب: نمايندهاي از شوراي اسلامي، نقل ميكرد روزي در ملاقات رئيسجمهور با مقام معظم رهبري ايشان نسبت به اظهاراتش و وعده ظهور حضرت در دو سال ديگر مورد اعتراض شديد رهبري واقع شد و در جواب گفت: «كساني كه با ايشان در تماس هستند، گفتهاند» و پس از خروج از دفتر رهبري، اظهار كرده است: «ايشان تصور ميكند من رئيسجمهور او هستم، من رئيسجمهور امام زمان(عج) ميباشم!!»
ج: پس از سفر به نيويورك و شركت در اجلاس سازمان ملل، در ملاقات با آيتالله جواديآملي، اظهار كرده است: «هنگام سخنراني هالهاي از نور اطراف سر و صورت خود مشاهده كردم و همه مخاطبان ميخكوب شده و مجذوب من گرديدند» كه مورد انتقاد و بياعتنايي آيتالله جواديآملي قرار گرفت و سيدي اين ملاقات در سطح وسيع در ميان مردم پخش شده است.
د: بين خواص شايع است كه گاهي سر سفره خوراك، يك بشقاب و قاشق و چنگال را در جاي خالي كنار گذاشته و اظهار ميكنند اين براي آقا امام زمان است.
هـ : شخصي نقل كرده است، روزي يكي از نزديكان رئيسجمهور من را دعوت به شركت در نماز جماعت آقا كرد و من به تصور اينكه امام جماعت، مقام رهبري است با او به محلي رفتيم. وقت نماز مشاهده كردم صف نماز تشكيل شد در حالي كه امام جماعت حضور ندارد و فقط سجادهاي پهن است، وقتي سوال كردم كه رهبري كي تشريف ميآورند؟ گفتند: هيس ! امام جماعت، حضرت ولي عصر(عج) است.
و: اخيراً بارها در اظهارات رئيسجمهور، معاونين، مشاورين و... اين جمله فراوان به كار ميرود كه اين دولت را امام زمان(عج) مديريت يا اداره ميفرمايد. و موارد فراوان ديگر.
ز: در روزهاي گذشته آقاي رئيسجمهور كساني را كه هاله نور را انكار ميكنند به مخدوش بودن عقيده متهم كرده است و مشاور رئيسجمهور در امور روحانيت طي مصاحبهاي، از تقدير و تشكر مراجع عظام و علما و روحانيون از رئيسجمهور در خصوص مورد عنايت ولي عصر(عج) بودن و استقبال فضلا از سخنان رئيس جمهوري، حكايت كرده و منتقدان را به «مشكل داشتن در اصل مهدويت» و «ترديد در اعتقاد به ولي عصر (عج) » متهم كرده و دستور داده است كه «بايد در اعتقادات خود تجديدنظر كنند»
چند سوال از رئيسجمهور:
صرفنظر از اينكه چنين شايعاتي چگونه اعتقادات مردم و نسل جوان را تضعيف ميكند و مورد استهزا و تمسخر دستگاههاي تبليغاتي بيگانه و دشمنان اسلام و تشيع قرار گرفته است و قطع نظر از اينكه نتيجه اين سخنان، انتساب همه ضعفها، كاستيها، سوءمديريتها، افزايش تورم و گراني و... به حضرت وليعصر(عج) ميباشد و اين بزرگترين ظلم و جفا و توهين به ساحت آن حضرت است.
1- آيا اين نقل قولها و شايعات در محافل خصوصي و عمومي راست است يا دروغ؟ خواهش ميكنيم خيلي صريح و شفاف پاسخ دهيد و از كليگويي يا فرافكني يا متهم كردن ديگران پرهيز كنيد.
2- اگر حتي يك مورد آن راست و صادق است شما اين عقيده را كه برخلاف نظريه همه علماي شيعه از صدر تاكنون است، از كجا آوردهايد و در برابر آن همه روايت معتبر و فرمايشات بزرگان شيعه چه پاسخي داريد؟
3- اگر راست است، مقصود شما از بيان اين مطالب غيرواقعي چيست؟ آيا تصور ميكنيد اين سخنان، ميتواند نارضايتي و اعتراضات مردم را نسبت به گراني، تورم و سوءمديريت دولت توجيه كند؟
4- اگر راست است، پس از گذشت 3 سال و كذب بودن اين وعدهها، مسوول مخدوش شدن عقايد مردم و جوانان چه افرادي خواهند بود؟!
چند سوال از مراجع تقليد و فضلا:
1- آيا دستور فرمودهايد درباره اين نقلقولهاي شايع و رايج بررسي كنند؟!
2- آيا به نظر مبارك آقايان تمامي اين نقلها دروغ و كذب است؟!
3- اگر حتي يك مورد از اين ادعاها، صحت نقل داشته باشد، آيا جاي آن نيست كه در برابر آن با شدت و قاطعيت ايستادگي كنيد و از حريم عقايد اسلامي و شيعي ناب پاسداري فرماييد؟
4- آيا نقل قول مشاور رئيسجمهور، مبني بر «استقبال فضلا از سخنان رئيس جمهوري و تقدير مراجع عظام، علما و روحانيون از رئيسجمهور در خصوص مورد عنايت حضرت وليعصر(عج) بودن» صحيح است يا دروغ؟
5- اگر صحيح است چرا؟ و اگر دروغ و تهمت است چرا تكذيب نميفرماييد؟!
واما!
انتقاد شديد مشاور مطبوعاتي رئيس جمهور از مطلب منتجب نيا در اعتماد ملي
مشاور مطبوعاتي رييسجمهور با انتقاد شديد از يادداشت روزنامه اعتماد ملي، آن را مصداق « يک ترفند سياسي و تبليغاتي براي شايعهپراکني ، تشويش اذهان خصوصي و عمومي و ايجاد بدبيني و اختلاف ميان مسوولان کشور» دانست.
علياكبر جوانفكر، در نوشتاري درباره اين يادداشت، تصريح كرده است كه در مطلب يادشده به بهانه مبارزه با خرافات و بدعت در دين ، به طرح مسائلي عليه دکتر احمدينژاد پرداخته شده، که وي آن را ترفندي سياسي و تبليغاتي خوانده است.
وي در ادامه اين مطلب با طرح پرسشهايي درباره اسنادات اين يادداشت، خطاب به نويسنده آورده است که کداميک از احکام دين مبين اسلام ، اجازه ميدهد با استناد به “گفته ميشود .. نقل شده است .. شخصي نقل کرده است و…” ، به هتک حيثيت رييسجمهور و منتخب يک ملت بپردازند، به ايشان نسبت دروغ بدهند و او را بدعت گذار در دين بنمايانند؟ آيا حوزههاي علميه ، جامعه مدرسين ، روحانيون و شخصيتهاي ديني ، فرهنگي و سياسي حق دارند در برابر اين رفتار خلاف شرع ، قانون و اخلاق ، سکوت اختيار کنند؟ همچنين ايشان اذعان کردهاند چنين شايعاتي اعتقادات مردم و نسل جوان را تضعيف ميکند و مورد استهزاء و تمسخر دستگاههاي تبليغاتي بيگانه و دشمنان اسلام و تشيع قرار ميگيرد. روشن است که شايعه در يک فرايند هدايت شده ، ساخته ، پرداخته و پراکنده ميشود. خودتان بگوييد که شما در کجاي اين فرايند به ايفاي نقش پرداختهايد و چه سهمي را براي جناب عالي در بياعتقاد کردن مردم و نسل جوان و بهانه دادن به دشمنان براي استهزاء و تمسخر بايد در نظر گرفت ؟ حتما قبول داريد که دامن زدن به اين گونه شايعات، محصول طبيعي مطلب نگارش شده است.
ايشان نوشتهاند: “ نتيجه اين سخنان ، انتساب همه ضعفها ، کاستيها ، سوء مديريتها ، افزايش تورم و گراني و… به حضرت ولي عصر (عج) ميباشد و اين بزرگترين ظلم و جفا و توهين به ساحت آن حضرت است”. خودتان شايعات بي اساس را ميپردازيد و به آن دامن ميزنيد و سپس نتيجه آن را به امام زمان (ع) نسبت ميدهيد و اين نسبت دادن را هم ظلم و جفا و توهين به ساحت آن حضرت ميدانيد. فاين تذهبون ؟
جوانفكر در ادامه آورده است: رييسجمهور محترم درباره امام زمان (ع) بحث روشني را به صورت علني و نه مخفيانه در جمع صدها تن از علما و روحانيون مشهد مطرح کردند که از صدا و سيما پخش و در مطبوعات نيز منعکس شد . آيا بهتر نبود از شايعه پراکني و توسل به اظهارات واسطههاي مجهول و نقل قولهاي نامعلوم ، اجتناب ميکرديد و مستقيما به سراغ سخنان ايشان درباره امام زمان (ع) ميرفتيد و اگر نقدي بر اظهارات منطقي و عالمانه رييسجمهور داشتيد ، به صورت مستدل مطرح ميکرديد و به جاي بروز خشم سياسي ، وجاهت علمي و فکري را به رخ ديگران ميکشيديد؟
جوانفكر همچنين با فاقد قابليت تكذيبخواندن مطالب منتشره افزوده است: اما در بند “ج” اين مطلب ، تحريف آشکاري صورت گرفته است که نشان از ميزان سطحي بودن و نگاه خصمانه نگارنده به رييسجمهور دارد. بنده در ديدار دکتر احمدينژاد با آيتالله جوادي آملي حضور داشتم و شهادت ميدهم که ايشان در مورد هاله نور ، اين گونه سخن بر زبان نرانده است. نويسنده که کسوتا بايد خداترس تر از بنده باشند ، خوب است به همان سي دي مورد ادعايشان مراجعه کنند و ببينند آيا مطلب همان است که ايشان آوردهاند؟! آقاي عزيز! در برابر اين نسبت دروغي که به رييسجمهور دادهايد ، چه پاسخي به پيشگاه خداوند خواهيد برد؟
وي در پايان با اشاره به بخش ديگري از اين مطلب اظهار كرده است: نويسنده با استناد به “شايع بودن در ميان خواص” مدعي قرار دادن بشقاب و قاشق و چنگال براي امام زمان (ع) در سر سفره غذا شده و در بند “ه” نيز به نقل از يک شخص مجهول ادعا کرده است که يکي از نزديکان؟! رييسجمهور نماز جماعت را در پشت سجاده خالي و به امامت حضرت ولي عصر(عج) اقامه کرده است. خودتان بگوييد اگر کسي چنين مطالب موهني را درباره دکتر احمدينژاد که شخصيتي متدين و استاد فرهيخته دانشگاه هستند ، باور کرده باشد، آيا نبايد به فهم ، عقل و درک او از دين و سياست و همچنين خلوص نيت و سلامت نفس کساني که ذهن و فکر امثال او را دستکاري ميکنند ، شک کرد؟ و از آنها پرسيد که به کجا ميرويد و از جان اين ملت چه ميخواهيد؟
دستور جلب مدير مسئول روزنامه اعتماد ملي صادر شد
مدير روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران، صدور دستور جلب مدير مسوول روزنامه اعتماد ملي را تاييد كرد.
پورحسيني در پاسخ به پرسشهاي خبرنگار حقوقي ايسنا درباره صدور حكم جلب «محمدجواد حقشناس» بيان كرد: دستور جلب و تحقيقات از مديرمسوول روزنامه اعتماد ملي به دنبال شكايات متعدد به اتهام نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي و افترا براي پاسخگويي به اتهاماتش و اعلام جرم اخير مدعيالعموم درخصوص چاپ مطلبي اهانتآميز در شماره ٦٨٢ مورخ ١١/ ٤/ ٨٧ توسط آقاي منتجبنيا صادر شده است.
وي با بيان اينكه اين پرونده در دادسراي كاركنان دولت و رسانهها رسيدگي ميشود، افزود: اين حكم و دستور جلب و انجام تحقيقات از مديرمسوول روزنامه امروز صادر شده است و وي بايد به دادسرا مراجعه كند.
پورحسيني گفت كه دستور صادره به دست مديرمسوول روزنامه اعتماد ملي رسيده است.
منتجبنيا: نامه به رئيسجمهور بدون اطلاع من در روزنامه منتشر شده است
قائم مقام حزب اعتمادملي گفت: مسئولان روزنامه اعتماد ملي بنا به تشخيص خودشان و بدون اطلاع من نامه به رئيس جمهور را در روزنامه امروز منتشر كرده بودند
رسول منتجبنيا قائممقام حزب اعتماد ملي در گفتگو با خبرنگار سياسي فارس با اشاره به نامه سرگشاده نوشته شده توسط وي به رئيسجمهور گفت: اين نامه مقالهاي بود كه مدتي قبل در سايت شخصيام نوشتم و تازه نوشته نشده است و مسئولان روزنامه اعتماد ملي بنا به تشخيص خودشان و بدون اطلاع من آن را در روزنامه منتشر كرده بودند. خود من اين نامه را در روزنامه ديدم و از انتشار آن اطلاعي نداشتم.
قائم مقام حزب اعتماد ملي تصريح كرد: هدف من از نوشتن اين نامه به هيچ وجه تضعيف دولت نبوده و نيست بلكه با اين نامه مي خواستم فضايي را ايجاد كنم تا دولت بتواند به راحتي به شبهات جواب دهد.
منتجب نيا خاطرنشان كرد: با نوشتن اين نامه و گذاشتن آن روي سايت شخصي ام مي خواستم خيرخواهي ام را به دولت نشان بدهم تا به شبهاتي كه به وجود آمده پاسخ دهد و در واقع قصد من دفاع از دولت بود.
تذكر كتبي وزارت ارشاد به روزنامه اعتماد ملي
يك منبع آگاه گفت: مديركل مطبوعات داخلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به علت درج يادداشت رئيس شوراي سياستگذاري اعتماد ملي و ايراد اتهامات بيپايه و اساس به رئيس جمهور به اين روزنامه تذكر داد.
اين منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس گفت: از آنجايي كه رسول منتجبنيا رئيس شوراي سياستگذاري روزنامه اعتماد ملي امروز در يادداشتي ايرادات و اتهامات بيپايه و اساسي را به رئيس جمهور وارد دانسته است مديركل مطبوعاتي داخلي ارشاد در اين خصوص به اين روزنامه تذكر داد.
وي تصريح كرد: هيچ دستوري مبني بر توقيف روزنامه صادر نشده است كما اينكه براي اين موضوع بايد جلسه فوقالعاده از سوي هيئت نظارت بر مطبوعات تشكيل شود.
http://www.yazdfarda.com/news/af/11537/
برچسب ها
اخبار مرتبط
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
- هیچ نظری موجود نیست
یکشنبه 19,ژانویه,2025